Recente projecten

Integratietraject

Intrum Nederland B.V.

2023 Q2 — huidig

Een 24/7 dienstverlener heeft baat bij punctuele en tijdige data-uitwisseling. Exigency helpt met een functionele specificatie voor een nieuwe real-time datakoppeling tussen Intrum en een externe partij middels Mulesoft. Ook biedt Exigency ontwikkelresources om het bestaande ERP systeem te accommoderen voor dit integratieproject.

Ontwikkeling applicatie

Briteblue Solutions B.V.

2022 Q4 — 2023 Q1

Industriële digitalisering is een sterke combinatie: na oplevering van de ontwikkelde industriële plan- en werkvoorbereiding applicatie in 2022, is Exigency tevens gevraagd om specifiek voor operators een 'Shopfloor' applicatie te ontwikkelen die hierop aansluit. Deze applicatie stelt operators in staat om vanuit de fabriekshal op intuïtieve wijze middels speciale touchscreens projectinformatie in te zien (en te bekijken in 3D) alsmede voortgang te registreren, om zo in de gehele projectketen met grote accuraatheid te kunnen plannen en algehele projectvoortgang te bepalen.

Proces consultancy

Intrum Nederland B.V.

2022 Q2 — 2022 Q3

Credit management bedrijven hechten grote waarde aan effectieve communicatieprocessen. Om continuïteit en algehele flexibiliteit te versterken, helpt Exigency met een migratietraject naar een modern document compositieplatform. Dit gebeurt middels gedetailleerde, platform-onafhankelijke documentatie van bestaande communicatiestukken met als eindbestemming een door de klant verkozen leverancier. Tevens helpt Exigency met een migratie naar een geheel nieuw Document Management System (DMS), waarbij de overdracht van documenten op schaalbare en betrouwbare wijze wordt geborgd.

Ontwikkeling applicatie

Briteblue Solutions B.V.

2021 Q3 — 2022 Q2

Slim plannen is binnen de industriële sector belangrijk om flexibel te kunnen opereren, verspilling van materialen tegen te gaan en kosten te kunnen beperken. Exigency helpt BriteBlue met de uitbreiding van een industriële resource planning applicatie. Middels het 'reactive' Vue.js en Node microservices is een fundament neergezet tussen functioneel ontwerpers, eindgebruikers en ons ontwikkelteam om op weekbasis nieuwe functionaliteit toe te voegen en moderne oplossingen op te leveren in samenspel met bestaande industriële hard- en software. De applicatie wordt actief gebruikt om productieprocessen te stroomlijnen.

Realiseren communicatie kredietverstrekking

Intrum Nederland B.V.

2020 Q3

Voor een klant van Intrum in de financiële sector heeft Exigency een proces ten behoeve van documentcompositie gemaakt met bijbehorende set van dynamische templates met de low-code Bottomline Transform suite. De templates zijn full-color, bevatten de nodige formules en zijn volledig in de huisstijl van Intrum en de eindklant. Het printproces zelf is exact afgestemd op de eisen van de drukkerij en bevat logica voor couverteren en postverzending (o.a. DataMatrix codes en KIX codes).

Mobiele QA App

Qc linQ B.V.

2020 Q1 — 2020 Q2

Punctualiteit en betrouwbaarheid is van eminent belang voor de nautisiche QA branche. Voor Qc linQ heeft Exigency een mobiele App ontwikkelt voor de QA field engineers om controles ter plaatse uit te voeren. De App bevat offline ondersteuning, dynamische samengestelde formulierenattachmentbeheer en slimme integraties van on-device hardware zoals de camera. De applicatie is volledig getest op zowel low-end apparaten als moderne apparaten met Android 4.4+ en iOS 11+. Dankzij Nativescript en VueJS, twee Rapid Application Development platformen, hebben wij deze App tijdig en op solide wijze kunnen realiseren.

Ons team heeft o.a. gewerkt voor: