Recente projecten

Realiseren communicatie kredietverstrekking

Intrum Nederland B.V.

2020

Voor een klant van Intrum in de financiële sector heeft Exigency een proces ten behoeve van documentcompositie gemaakt met bijbehorende set van dynamische templates met de low-code Bottomline Transform suite. De templates zijn full-color, bevatten de nodige formules en zijn volledig in de huisstijl van Intrum en de eindklant. Het printproces zelf is exact afgestemd op de eisen van de drukkerij en bevat logica voor couverteren en postverzending (o.a. DataMatrix codes en KIX codes).

Mobiele QA App

Qc linQ B.V.

2020

Punctualiteit en betrouwbaarheid is van eminent belang voor de nautisiche QA branche. Voor Qc linQ heeft Exigency een mobiele App ontwikkelt voor de QA field engineers om controles ter plaatse uit te voeren. De App bevat offline ondersteuning, dynamische samengestelde formulierenattachmentbeheer en slimme integraties van on-device hardware zoals de camera. De applicatie is volledig getest op zowel low-end apparaten als moderne apparaten met Android 4.4+ en iOS 11+. Dankzij Nativescript en VueJS, twee Rapid Application Development platformen, hebben wij deze App tijdig en op solide wijze kunnen realiseren.

App voor Dynamische Documentcompositie (Web)

Intrum Nederland B.V.

2019

Communicatie is een dynamisch fenomeen binnen creditmanagementorganisaties. De juiste tone of voice, call-to-actions en data kunnen de conversieratio maken of breken.

Voor Intrum's ERP platform 'Aptic' is een maatwerk visuele WYSIWYG editor gemaakt. Deze applicatie ondersteunt scripting, compositie met blokken en invoegen van variabelen. De gebruikersinterface is volledig geënt op niet-technische gebruikers en is inmiddels gebruikt om honderden brieven op zeer betrouwbare wijze samen te stellen dankzij legio ingebouwde sanity-checks.

OV-Chipkaart Landingspagina's and E-mails

Trans Link Systems B.V.

2018

In Nederland wordt sinds 2012 de OV-Chipkaart aangeboden door Trans Link Systems. Miljoenen reizigers maken gebruik van dit concept om op uniforme wijze te betalen voor het openbaar vervoer.

OV-chipkaart heeft een forse toename van mobiele gebruikers ontdekt in haar betaalomgevingen. Naar aanleiding hiervan is een volledige nieuwe set aan e-mails, betalingsportalen en iDEAL gayeway flows gemaakt voor een naadloze mobile-first ervaring. Dit project bestaat uit functioneel ontwerp, UX design en specificeren van de iDEAL gateway voor alle betalingsgerelateerde e-mails.

Ons team heeft o.a. gewerkt voor: