Recente projecten

Mobiele QA App

Qc linQ B.V.

2020

Punctualiteit en betrouwbaarheid is van eminent belang voor de nautisiche QA branche. Voor Qc linQ heeft Exigency een mobiele App ontwikkelt voor de QA field engineers om controles ter plaatse uit te voeren. De App bevat offline ondersteuning, dynamische samengestelde formulierenattachmentbeheer en slimme integraties van on-device hardware zoals de camera. De applicatie is volledig getest op zowel low-end apparaten als moderne apparaten met Android 4.4+ en iOS 11+. Dankzij Nativescript en VueJS, twee Rapid Application Development platformen, hebben wij deze App tijdig en op solide wijze kunnen realiseren.

App voor Dynamische Documentcompositie (Web)

Intrum Nederland B.V.

2019

Communicatie is een dynamisch fenomeen binnen creditmanagementorganisaties. De juiste tone of voice, call-to-actions en data kunnen de conversieratio maken of breken.

Voor Intrum's ERP platform 'Aptic' is een maatwerk visuele WYSIWYG editor gemaakt. Deze applicatie ondersteunt scripting, compositie met blokken en invoegen van variabelen. De gebruikersinterface is volledig geënt op niet-technische gebruikers en is inmiddels gebruikt om honderden brieven op zeer betrouwbare wijze samen te stellen dankzij legio ingebouwde sanity-checks.

OV-Chipkaart Landingspagina's and E-mails

Trans Link Systems B.V.

2018

In Nederland wordt sinds 2012 de OV-Chipkaart aangeboden door Trans Link Systems. Miljoenen reizigers maken gebruik van dit concept om op uniforme wijze te betalen voor het openbaar vervoer.

OV-chipkaart heeft een forse toename van mobiele gebruikers ontdekt in haar betaalomgevingen. Naar aanleiding hiervan is een volledige nieuwe set aan e-mails, betalingsportalen en iDEAL gayeway flows gemaakt voor een naadloze mobile-first ervaring. Dit project bestaat uit functioneel ontwerp, UX design en specificeren van de iDEAL gateway voor alle betalingsgerelateerde e-mails.

LETS marketplace

LETS Zoetermeer

2015

Voor LETS-Zoetermeer hebben wij een maatwerk marktplaats ontwikkeld voor het uitwisselen van diensten in ruil voor 'talenten' (tokens) in plaats van regulier geld. Het concept achter deze LETS site was het activeren van mensen en hun vaardigheden, alsmede het kwantificeren van de geleverde diensten zonder traditionele financiële middelen. De gebruikersinterface is geoptimaliseerd in samenspraak met beheerders en gebruikers, door toegankelijke concepten als 'betaalverzoeken' en 'advertentieweergaves'. Het systeem is ontwikkeld met PHP, MySQL en jQuery.

Ons team heeft o.a. gewerkt voor: